سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روان درمانی چیست؟

روان درمانی نوعی درمان است که می تواند به افرادی که طیف وسیعی از شرایط سلامت روان و چالش های عاطفی را تجربه می کنند کمک کند. روان درمانی نه تنها می تواند به کاهش علائم کمک کند، بلکه انواع خاصی از روان درمانی می تواند به شناسایی علل ریشه ای روانشناختی بیماری کمک کند تا فرد بتواند عملکرد بهتری داشته باشد و بهزیستی عاطفی و بهبودی بیشتری داشته باشد.

شرایطی که روان درمانی می تواند به آنها کمک کند عبارتند از مقابله با رویدادهای استرس زا زندگی، تأثیر ضربه، بیماری پزشکی یا از دست دادن مانند مرگ یکی از عزیزان. و شرایط خاص سلامت روان مانند افسردگی یا اضطراب. انواع مختلفی از روان درمانی وجود دارد و برخی از انواع ممکن است در موقعیت های بالینی خاص بهتر عمل کنند. روان درمانی ممکن است همراه با دارو یا سایر روش های درمانی استفاده شود.

جلسات درمانی

درمان ممکن است در یک محیط فردی، خانوادگی، زوجی یا گروهی انجام شود و می تواند به کودکان و بزرگسالان کمک کند. جلسات معمولاً یک بار در هفته و به مدت حدود 45 تا 50 دقیقه برگزار می شود. هم بیمار و هم درمانگر نیاز به مشارکت فعال در روان درمانی دارند. اعتماد و رابطه بین یک فرد و درمانگر او برای همکاری مؤثر با یکدیگر و کسب سود از روان درمانی مهم است.

روان‌درمانی می‌تواند کوتاه‌مدت (چند هفته تا چند ماه)، مقابله با چالش‌های فوری‌تر، یا بلندمدت (ماه‌ها تا سال‌ها)، پرداختن به مسائل طولانی‌مدت و پیچیده باشد. اهداف درمان و مدت و دفعات درمان توسط بیمار و درمانگر با هم مورد بحث قرار می گیرد.

رازداری یک نیاز اساسی روان درمانی است. همچنین، اگرچه بیماران در احساسات و افکار شخصی مشترک هستند، تماس فیزیکی صمیمی با یک درمانگر هرگز مناسب و قابل قبول نیست.