سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تومورهای هیپوفیز


تومورهای غده هیپوفیز تومورهای مغزی هستند که در غده هیپوفیز شروع به رشد می کنند. بیشتر تومورهای هیپوفیز غیر سرطانی (خوش خیم) هستند. به تومورهای خوش خیم غده هیپوفیز، آدنوم هیپوفیز نیز گفته می شود.

غده هیپوفیز غده کوچکی است که در یک توخالی درست در پشت چشم ها قرار دارد. بسیاری از عملکردهای بدن را با ساختن و ترشح هورمون ها در جریان خون کنترل می کند.

غده هیپوفیز بخشی از سیستم غدد درون ریز ما است. بنابراین تومورهای غده هیپوفیز را تومورهای عصبی غدد هیپوفیز (PitNETs) نیز می نامند.

نموداری که قسمت های مغز را نشان می دهد
در مورد سیستم غدد درون ریز و غده هیپوفیز بیشتر بدانید
انواع تومورهای هیپوفیز
تومورهای هیپوفیز را بسته به اینکه هورمون می سازند یا نه، می توان به 2 گروه تقسیم کرد.

تومورهای هیپوفیز که هورمون نمی سازند، تومورهای غیر ترشحی یا غیر فعال نامیده می شوند. تومورهای هیپوفیز که هورمون می سازند، تومورهای ترشح کننده یا عملکردی نامیده می شوند.
علائمی که دارید به این بستگی دارد که آیا تومور هورمون تولید می کند یا نه.  

تومورهای هیپوفیز که هورمون نمی سازند
تومورهای هیپوفیز که هورمون نمی سازند معمولا بزرگتر از تومورهایی هستند که هورمون تولید می کنند. آنها می توانند به عصب بینایی نزدیک فشار وارد کنند و باعث ایجاد تغییراتی در بینایی شما شوند. آنها همچنین می توانند بافت طبیعی غده هیپوفیز را تحت تاثیر قرار دهند تا تغییراتی در سطح هورمون ها داشته باشید.

تومورهای هیپوفیز که هورمون می سازند
انواع مختلفی از تومورهای هیپوفیز وجود دارد که هورمون می سازند. این تومورها بسته به نوع هورمونی که تولید می کنند می توانند علائم کاملاً غیرعادی ایجاد کنند.